top of page
Creative Director

About
Line & Jensen

Hjælper erhverv og private med at skabe karismatiske og stemningsfulde omgivelser til jeres events og arrangementer.

MANGE HAR IDFORDRINGER MED AT FINDE TID OG TALENT INHOUSE,

TIL AT SAMLE ET ARRANGEMENT VISUELT.

LINE JENSEN HAR EN SCENOGRAFISK TILGANG TIL INDRETNING, OG EN BAGGRUND INDENFOR ISCENESÆTTELSE, HVOR FORTÆLLINGER OGSÅ UDTRYKKES GENNEM OMGIVELSER.


 

Jeg  tager udgangspunkt i arrangementets indhold, så jeres gæster – om det er kunder, medarbejdere eller private gæster -  får en anderledes oplevelse der påvirker dem i ønsket retning.

Jeg kan hurtigt og effektfuldt vurdere arrangementets behov. Udover mine egne kompetencer  i at udvikle og afvikle, bruger jeg landets bedste designere og teknikere. Det kan være optimalt at bruge en enkelt kunstner til den ene opgave og hele udtrækket med layoutere, lysdesignere og livekunstnere til et andet. Jeg er erfaren i at vurdere afsenderens behov og resourcer. Og derfra få det oversat og kommunikeret hvilken løsning der succesfuldt vil fremme arrangementet.


Line Jensen kommer med en erfaring fra en mangeårig karriere med at udvikle, producere og styre design og produktion af kunst og forretningsarrangementer. Her blev udviklet en ekspertise inden for kunst- og kulturledelse med arbejdet som producent af vigtige arrangementer og udstillinger for virksomheder og store organisationer .

​Uddannet 2004 som forestillingsleder og rekvisitør på Den Danske Scenekunstskole. En nåleøje uddannelse, hvor kun to bliver optaget.  Har derefter løbende uddannet sig indenfor design, kommunikation og projektledelse.

About: About
bottom of page